У Херсонській ОДА знову заговорять про скандальну автостанцію

Автор: Аркадій Ліснічук 16 Февр. 2019 16:13

Нещодавно у Херсоні стався конфлікт через автобусні перевезення по Херсонській області. Нагадаємо, що причиною цьому стала скандально відома Херсонська автостанція «Юг». Річ у тім, що вона функціонує із порушенням чинного Законодавства: вона не має місця для розвороту та стоянки транспортних засобів, будівля зовсім не обладнана для потреб людей з обмеженими можливостями та земля під автостанцію оформлена із порушенням закону.

Раніше сайт «Гривна» повідомляв, що питання функціонування даної автостанції піднімали у Херсонській ОДА. Тоді ж обговорення завершилося тим, що буде створена спеціальна робоча група. Головна мета її створення – перевірка законності автобусних перевезень по території Херсонської області.

Так, розпорядженням голови Херсонської Ода Андрія Гордєєва дана робоча група все-таки буде створена. Головне її завдання – розгляд проблемних питань функціонування ринку пасажирських автомобільних перевезень по всій області. До її складу увійдуть представники управління транспорту, працівники антимонопольного комітету та інші представники Херсонської ОДА, які пов’язані із забезпеченням транспортних перевезень на території області.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів