Фойє Херсонської міської ради перетворили на картину галерею

Автор: Дарья Мельник 14 Февр. 2019 11:49

15 лютого в Україні відзначатимуть 30 річницю виведення радянських військ з Афганістану. Нагадаємо, що у зв'язку з цим, протягом тижня у Херсоні відбуваюсь заходи, а яких вшановують пам'ять воїнів-інтернаціоналістів.

Сьогодні у фойє Херсонської міської ради була відкрита виставка під назвою «Афганський спомин». Так, до експозиції увійшло понад два десятки репродукційних картин та фотографій із зображенням військових дій. Відомо, що переглянути витвори мистецтва усі бажаючі херсонці можуть 14 та 15 лютого.

Небайдужі містяни, матері героїв та представники влади зберуться завтра у Парку Слави, біля меморіального комплексу Воїнам-інтернаціоналістів, для покладання квітів та вшанування пам'яті.

Як раніше повідомляв сайт «Гривна», у малій залі Херсонської міської ради відбулася урочиста зустріч керівництва міста з сім'ями загиблих воїнів та учасниками бойових дій на території інших держав. Виконуючий обов'язки першого заступника міського голови Михайло Лінецький вручив нагороди матерям, діти яких поклали своє життя за свободу Афганістану.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів