У Херсоні зачинять відому школу боксу?

Автор: Аркадій Ліснічук 13 Февр. 2019 16:45

Херсонська обласна школа боксу «Спартак» відома мешканцям міста не перший рік, оскільки у ній проходили тренування багатьох херсонських боксерів, які представляють нашу країну на міжнародному рівні. Натомість, останнім часом у школи справи йдуть не кращим чином. Все це пов’язано із недостатнім фінансуванням.

На сьогоднішньому засіданні Херсонської міської ради із питань спорту начальник управління молоді та спорту Олексій Заболотний заявив, що через «грошове питання» школу можуть зачинити.

«Результатом недостатнього фінансування може стати розформування даної спортивної школи. Аби цього не сталося із міського бюджету необхідно виділити близько 2 млн грн фінансової допомоги», - говорить Заболотний.

Депутати дали доручення управлінню молоді та спорту сформувати детальний проект, який вони зможуть розглянути на засіданнях комісій.

За коментарем стосовно цієї ситуації журналісти сайту «Гривна» вирішили звернутися віце-президента Херсонської обласної федерації боксу Віталія Вибранського.

«Немає питання недофінансування школи боксу. Обласний бюджет фінансує заробітні платні у повному обсязі та виділяє кошти на необхідну реконструкцію. Є питання того, що минулої зими в школі не стало опалення. І є питання, що Обленерго оштрафував школу майже на 800 тис. грн за «жучок» в лічильнику», - говорить Вибранський.

Якщо питання з опаленням частково вдалося вирішити, то наразі у школи немає фінансів аби покрити борги перед «Херсонобленерго». Через це у найближчі дні її можуть відключити від електропостачання.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів