У Херсоні продовжується боротьба зі стихійною торгівлею

Автор: Аркадій Ліснічук 12 Февр. 2019 13:26

У місті часте явище, що прямо на центральних вулицях Херсона процвітає стихійна торгівля без відповідної дозвільної документації. У таких місцях можна купити товари на будь-який смак: від квітів до предметів побуту. Натомість, за якість таких товарів ніхто не відповідає, оскільки люди займаються торгівлею самовільно без ліцензій та дозволів.

Дане питання неодноразово піднімалося у місті. Тепер же компетентні органи кожного дня встановлюють факти незаконної торгівлі. Сьогодні на постійній депутатській комісії Херсонської міськради із питань промисловості озвучили скільки ж минулий тиждень було складено адміністративних протоколів за даними фактами.

«За минулий тиждень було складено 7 адміністративних протоколів. Наші співробітники працювали на Миколаївському шосе, проспекті Кирила та Мефодія та на зупинці залізнична. Загалом було вилучено 4 ящики продукції, які наразі зберігаються на складі до оголошення рішення суду», - говорить начальниця управління споживчого ринку міськради Віра Кружнова.

Також працівниками інспекції із благоустрою за даним фактом було складено 9 адміністративних протоколів. До боротьби зі стихійною торгівлею долучилися й працівники патрульної поліції, які склали 5 протоколів. Ними було вилучено спиртних напоїв, які продавали без відповідної ліцензії на загальну суму 5 тис. грн.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів