У Херсоні побудують нову автостанцію?

Автор: Аркадій Ліснічук 19 Февр. 2019 13:55

Скандал навколо Херсонської автостанції «Юг», яка займається міжміськими перевезеннями пасажирів по території області не затих й по сьогоднішній час. Нагадаємо, що дана автостанція функціонує із грубими порушеннями Законодавства України: на її території не передбачені місця для висадки пасажирів та стоянки автобусів, будівля не облаштована для потреб осіб із інвалідністю та й земля на якій стоїть сама автостанція оформлена із порушеннями. Питання її роботи не одноразово піднімали, як на міському так й обласному рівні, але домогтися якихось суттєвих зрушень у вирішенні цієї проблеми так й не вдалося.

Варто зазначити, що при Херсонській ОДА у найближчий час почне функціонувати комісія, яка займеться питаннями перевезень на території області.

Сьогодні ж на постійній депутатській комісії Херсонської міськради з питань транспорту начальник відділу транспорту В’ячеслав Нікітєнков заявив, що міський голова Володимир Миколаєнко надав розпорядження розглянути питання будівництва нової автостанції на території Херсона.

«Міський голова надав розпорядження розглянути можливість будівництва нової автостанції біля залізничного вокзалу. Це робиться аби відійти від проблем, що створила функціонуюча автостанція», - говорить Нікітєнков.

Члени комісії зазначили, що для початку необхідно отримати висновок від управління транспорту Херсонської облради стосовно непридатності для експлуатації існуючої автостанції.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів