У Херсоні планують підняти тариф на водні перевезення

Автор: Аркадій Ліснічук 15 Февр. 2019 13:45

Раніше на депутатській комісії Херсонської міськради з питань транспорту директор МКП «Херсонкомунтранссервіс» Павло Макейчик повідомив, що вони планують підняти тариф на перевезення водним транспортом до 35 гривень. Тоді ж він заявив, що це лише попередні розрахунки й тариф буде коливатися залежно від економічного плану підприємства.

На розгляд березневого засідання виконавчого комітету Херсонської міськради винесено проект рішення, про збільшення вартості водних перевезень до 33 гривень за одну поїздку. У документі зазначено, що ціна піднімається з урахуванням економічно обґрунтованих витрат, які несе «ХКТС» надаючи послугу.

Зі слів Макейчика, у цьому році планується ремонт катерів підприємства. Загалом у цьому сезоні на маршрути вийде 5 суден, що дасть можливість повністю закрити потреби на перевезення по річці Кошові.

Варто зазначити, що у цьому році аби розпочалися водні перевезення МКП «Херсонкомунтранссервіс» необхідне виділення коштів із міського бюджету у розмірі близько 2 млн грн.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів