У Херсоні піднімуть тариф на перевезення?

Автор: Аркадій Ліснічук 12 Февр. 2019 12:38

На сьогоднішній комісії Херсонської міської ради із питань транспорту директор МКП «Херсонкомунтранссервіс» Павло Макейчик заявив, що за попередніми підрахунками цього року ціна на водні перевезення катерами може збільшитися до 35 гривень.

«За попередніми підрахунками ми плануємо збільшити ціну на водну комунікацію із 25 до 35 гривень. Це питання буде підніматися на виконкомі Херсонської міськради, але коли депутати ухвалять фінансовий план підприємства», - говорить Макейчик.

Натомість, представників садових товариств, що були присутні на комісії обурило підняття тарифу, оскільки піднімається тільки ціна, а якість перевезень залишається на незадовільному рівні.

Загалом для початку водної навігації «ХКТС» потрібно понад 1,9 млн грн коштів із міського бюджету. Спочатку КП просило із бюджету близько 1,7 мільйони гривень, але це збільшення аргументовано тим, що у цьому році на ремонт потрібно поставити два судна підприємства. До кінця квітня цього року для водних перевезень «ХКТС» планує залучити 5 суден, що дасть можливість повністю закрити потреби на перевезення по річці Кошові.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів