У Горностаївському районі відремонтують місцевий будинок культури

Автор: Аркадій Ліснічук 06 Мар. 2019 18:27

Будинок культури у селі Каїри Горностаївського району давно вже більше схожий на руїни та звалище, а не на місцевий осередок культури. Величезна будівля, яка вже давно руйнується буквальна на очах у місцевих мешканців розташована у самому центрі села. Кожного дня селяни можуть бачити такі сумні реалії будинку культури: зруйнований дах, гнила підлога, завалене підвальне приміщення та фасад, який обсипається ледь не щодня.

В будинку культури вже десятки років ніхто не проводять концерти та не виступають місцеві артисти. Натомість, ця будівля встигла стати місцем для розваг молоді. Зі слів місцевих мешканців, діти часто грають на території аварійної будівлі й нерідкі випадки, коли під час таких ігор вони зазнають різного роду травм.

Так, на сайті публічних закупок «Prozorro» був оголошений ряд тендерів на ремонтні роботи у каїрському будинку культури: капітальний ремонт частини покрівлі, заміна віконних блоків та закупка стільців для актового залу. Загалом на три вище перераховані закупки було виділено понад 1,6 млн грн: 754 тис. грн – перший, 554 тис. грн – другий та 362 тис. грн – останній.

У тендерній документації зазначено, що підрядник має завершити ремонтні роботи до 31 грудня цього року.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів