У Чаплинському районі розслідують обставини тяжкого травмування дитини

Автор: Дарья Мельник 12 Февр. 2019 18:28

В одному з сіл Чаплинського району однорічна дівчинка зазнала тяжких травм голови внаслідок необережного поводження з нею 22-річного співмешканця матері. Про це повідомляє прес-служба поліції у Херсонській області. 

Як повідомив начальник Чаплинського відділення поліції Віктор Попов, попередньо встановлено, що чоловік підкидував дитину на руках, не втримав її, вона впала і вдарилася головою об підлогу. Коли дитина почала втрачати свідомість, чоловік вибіг на вулицю і почав кликати на допомогу. Санавіацією дитину доставили в лікарню міста Херсона. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму. Після проведеної операції стан дівчинки залишається вкрай тяжким. 

Поліцейські перевірили цю родину й опитали жителів села. Відомо, що матері дівчинки 18 років і того дня вона зранку поїхала на навчання, а доньку залишила зі співмешканцем. Родина не перебуває на обліку як та, що знаходиться у складних життєвих обставинах. Молода мати пояснила, що неодноразово залишала доньку зі співмешканцем, який добре доглядав за дитиною. Це підтвердили родичі та сусіди сім’ї. Також люди розповіли, що мати та вітчим не зловживають алкоголем та не конфліктують. 

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.128 Кримінального кодексу України «Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження». Триває досудове розслідування.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів