У Бериславському районі заарештовані підозрювані у крадіжках з будинків

Автор: Аркадій Ліснічук 18 Февр. 2019 18:35

На рахунку двох зловмисників не один десяток крадіжок з будинків жителів міста Берислав та навколишніх сіл. Чоловіки діяли з 9:00 до 12:00, поки господарі були на роботі, а діти на навчанні. Наявність людей в будинку перевіряли, кидаючи камінці у вікна. Потім зловмисники віджимали металопластикові вікна, обшукували кімнати і забирали гроші, золоті прикраси, мобільні телефони, фотоапарати, планшети та ноутбуки.

Зловмисників вдалося затримати приблизно через годину після вчинення ними чергової крадіжки. Завдяки пильним жителям села, працівники Бериславського відділу поліції дізналися напрямок, у якому втекли підозрювані. Їх знайшли у плавнях неподалік межі з містом Каховка, де вони ховалися з викраденими речами.

Зловмисниками виявилися двоє жителів міста Нова Каховка, віком 30 та 35 років, обидва неодноразово судимі та наркозалежні. Як пояснили затримані, гроші потерпілих вони витратили, а золоті прикраси і ноутбуки продали через знайомих.

За всіма фактами поліція відкрила кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Наразі зловмисники заарештовані та знаходяться у слідчому ізоляторі. Їм може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів