Скандальна компанія займеться розчищенням снігу у Херсоні

Автор: Аркадій Ліснічук 13 Февр. 2019 15:40

На сайті публічних закупок «Prozorro» комунальне підприємство «Міське дорожнє управління» оголосило тендер на послуги із прибирання снігових заметів на території міста Херсон. Ціна договору – 27,5 тис. грн. Займатися ж розчищенням вулиць міста наприкінці зими буде ТОВ «КайсарЛТД». У тендерній документації зазначено, що прибирати сніг компанія має до 31 березня цього року.

Натомість, за прогнозами синоптиків, похолодання та снігові опади у південній частині України не очікуються.

За даними аналітичної системи «Youcontrol» ТОВ «КайсарЛТД»  компанія належить Самвелу Мкртчяну – родичу колишнього начальника управління комунальної власності Херсонської міської ради Мкртыча Мкртчяна. У 2017 році на компанію було заведено кримінальне провадження за фактом розкрадання бюджетних коштів у розмірі понад 12,5 млн грн, які призначалися для ремонту прибудинкових доріг у місті Херсон.

Варто зазначити, що дана компанія активно виграє тендери, які оголошують управління Херсонської міської ради. Так, за минулий рік компанія Мкртчяна зі статутним капіталом близько 3,5 тис. грн отримала із міського бюджету близько 18 млн грн.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів