Подробиці замовного вбивства у Новій Каховці

Автор: Аркадій Ліснічук 12 Февр. 2019 08:15

Раніше сайт «Гривна» повідомляв, що правоохоронці запобігли умисному вбивству чоловіка у Новій Каховці. Стали ж відомі подробиці даної справи, які опублікувала прес-служба ГУ поліції у Херсонській області.

Колишня співмешканка фермера замовила його вбивство у нинішнього співмешканця із метою забрати до себе їх спільну 4-річну доньку та заволодіти майном чоловіка: автомобілем, трактором та грошима. Вони планували разом зарізати чоловіка, а тіло вбитого розчленувати та вивезти за межі населеного пункту.

До цього жінка прийшла через сімейний конфлікт. Річ у тім, що після розриву стосунків чоловік хотів забрати у неї право на опіку донькою. Свого ж нинішнього співмешканця вона штовхнула на це, коли розповіла йому, що нещодавно фермер отримав чималу суму грошей. Нинішній співмешканець погодився без зайвих коливань й запропонував зарізати фермера.

Варто зазначити, що обвинувачений чоловік раніше був судимий за майнові злочини.

Для того аби залишитися безкарними кримінальна пара аби «замести сліди» злочину знайшла чоловіка у якого був автомобіль із причепом. Односельця попередили, що їм нібито потрібно буде перевезти речі. Насправді ж, підозрювані збиралися вивезти рештки тіла в місце, де мешкають багато диких зголоднілих собак, які б швидко від тіла нічого не залишили.

Натомість, цим «планам» так й не судилося втілитися у життя, оскільки про намір вчинення вбивства дізналися правоохоронні органи, які провели сплановану операцію аби запобігти вчиненню злочину.

У призначений день співмешканка з виконавцем в темряві зайшли на подвір’я домоволодіння фермера. Жінка постукала в двері будинку. Щойно вони відчинилися, зловмисник, озброєний двома ножами, кинувся в дверний отвір. Але його і замовницю зустріли бійці роти поліції особливого призначення обласного главку поліції та оперативні працівники Каховського відділу поліції.

Наразі зловмисники затримані й за даним фактом відкриття кримінальні провадження. Фігурантам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення. Триває подальше досудове розслідування.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів