Питання недовіри Козакову та розпуску депутатів Херсонської міськради не розглянуть на сесії?

Автор: Аркадій Ліснічук 25 Сентября 2019 18:45

Депутати Херсонської міської ради не включили у порядок денний два гучних питання: висловлення недовіри першому заступнику міського голови Ігорю Козакову та організацію розпуску міської ради. Таке рішення народні обранці озвучили сьогодні на робочій групі, яка займається підготовкою до пленарного засідання сесії. Про це у соціальній мережі повідомила депутатка Оксана Дьякова.

«Сьогодні на робочій групі з підготовки до сесії міської ради Миколаєнко та його підконтрольні депутати не внесли на сесію питання щодо недовіри першому заступнику міського голови та організації розпуску міськради», - написала Дьякова у соціальній мережі.

Нагадаємо, що це не перший випадок, коли міська влада перешкоджаю тому, щоб питання відставки Миколаєнко й висловлення недовіри Козакову потрапило у порядок денний сесії. В ході проведення прес-конференції депутат Михайло Линецький, який є одним з ініціаторів створення даного проекту рішення, повідомляв, що спочатку вони спостерігали опор від юридичного відділу, який склав необхідні документи із грубими порушеннями.

Зрештою, невідомо, чи висунуть вищевказані питання на голосування депутатам на сесії міськради, яка пройде вже цієї п’ятниці.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів