«Навіщо вам паркомат?»: як у Херсоні функціонують стоянки

Автор: Аркадій Ліснічук 12 Февр. 2019 15:40

Питання функціонування автомобільних стоянок стоїть у Херсоні досить-таки давно. Транспортні засоби, навіть у центрі міста, паркують хаотично, що перешкоджає рух іншим автомобілістам. Річ у тім, що стоянок у Херсоні недостатньо й перебувають вони не у кращому стані. Загалом по місту функціонують 8 стоянок, які належать МКП «Сервіс-центр».

Журналіст нашої редакції зафіксував, що на стоянці, яка знаходиться на вулиці Рішельєвська не працюють паркомати. Стоянкою ж автомобілів займається паркувальник, який за годину з одного транспортного засобу просить 5 гривень. Натомість, він працює без видачі чеків, які підтверджують надану послугу. Також у паркувальника відсутня відповідна дозвільна документація.

«Паркомат вас не випустить і не запустить, а я вам допоможу. Навіщо вам той паркомат?» - говорить паркувальник.

Дану стоянку у МКП «Сервіс-центр» орендував ФОП Громов І. В, який раніше обіймав посаду директора КП «Херсонський міський автобусний парк». За даними аналітичної системи «Уoucontrol», наразі підприємство знаходиться у стані ліквідації. Також воно має податковий борг у розмірі близько 4 тис. грн.

Варто зазначити, що раніше Громов займав посаду директора КП «Диспетчерська служба автоматизованого контролю за роботою транспорту». Після нього керівником була призначена Марина Віркун, яку наприкінці минулого року зі скандалом звільнили із посади керівника управління транспорту Херсонської міськради. За часів, коли чиновниця обіймала посаду, рішенням сесії міської ради обслуговуванням стоянок почало займатися саме МКП «Сервіс-центр».

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів