На прийом до фахівців землевпорядної служби Херсонщини завітали 139 громадян

Автор: Мирослава КОШКИНА 11 Мар. 2019 08:45

Протягом лютого керівники Головного управління Держгеокадастру та його структурних підрозділів провели 82 особистих прийоми громадян, з них – 23 виїзних. Загалом керівники структурних підрозділів землевпорядної служби прийняли 99 осіб, у тому числі 30 – на виїзних прийомах.

Керівництво Головного управління здійснило 6 прийомів (3 виїзних) та прийняло 40 осіб. Здебільшого мова йшла про нормативну грошову оцінку земель, оформлення у власність земельних ділянок, отримання дозволу на розробку проекту землеустрою, погодження вже розробленої землевпорядної документації.

Як повідомили у прес-службі облуправління Держгеокадастру, найактуальніші питання, з якими зверталися люди – набуття земельних ділянок у власність або оренду, затвердження проектів землеустрою щодо їх відведення, можливість розпаювання земель фермерського господарства тощо.

Усі громадяни отримали роз’яснення відповідно до чинного законодавства. З деяких питань за підсумком прийому були залишені відповідні письмові звернення для детального розгляду та клопотання про затвердження землевпорядної документації.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів