Мобільні бригади лікарів проводять планові медичні огляди на Херсонщині

Автор: Дарья Мельник 02 Мар. 2019 17:48

На теренах області продовжують впровадження соціальної медичної програми «Херсонщина обирає здоров'я». Так, першими пунктами обстеження стали невеличкі селища у Чаплинському районі. Нагадаємо, що лікарям вже вдалося оглянути та надати результати мешканцям Новонаталівки, серед яких є і невтішні.

Цього ж разу вони завітали до селища Хрестівці, де на прийом прийшло понад 70 чоловік. Більшість мешканок у першу чергу відвідали лікаря-гінеколога, адже саме онкологічні захворювання жіночих статевих органів та молочної залози є лідером на сьогодні.

Як зазначив лікар-гінеколог виїзної бригади: «Із 25 жінок, які проходили обстеження, значна частина - підпадає під групу ризику онкопатологій та, на жаль, має підозри на онкозахворювання. Сподіваємося, вони пройдуть необхідні дообстеження і вчасно потурбуються про власне здоров'я».

Також не забули про малечу. Лікарю-педіатру вдалося прийняти 29 пацієнтів. Значна частина діток цілком здорові, що тішить не лише батьків, а й лікарів.

Як раніше повідомляв сайт «Гривна», мобільні виїзні бригади лікарів мають графік курсування селищами. Перед тим, як завітати, вони заздалегідь повідомляють про це місцевого фельдшера.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів