Купи сміття, фарби та лекції: на Херсонщині завершили екологічний проект

Автор: Дарья Мельник 13 Октября 2019 10:50

Хто, як не ми! Саме з таким гаслом команда «Zero Waste School: Херсон» щоразу виїжджає до населених пунктів області, аби очистити навколишнє середовище від сміття та надати місцевим мешканцям корисних порад.

Черговий виїзд відбувся вчора. Цього разу вони відвідали селище Широка Балка, де власне і завершили третій етап свого проекту. Екоактивісти разом з місцевими мешканцями трудилися майже цілий день і вивезли три причепи сміття. Після чого встановили інформаційні таблички.

Традиційно для старшокласників було проведено естафети та цікаві тренінги, а усі бажаючі мали змогу відсортувати сміття з екологинею Юлією Тищенко та почути переваги цієї роботи. Не обійшлося і без прикрашення населеного пункту. Взявши фарби та пензлі, команда розмалювала сірі бетонні плити яскравими ілюстраціями.

Як зазначила керівниця екокоманди Ольга Демченко, проект під назвою «Херсонські гори без сміття» завершується. За час реалізацію проекту було зроблену багато роботи. Проте юні активісти не зупиняються на досягнутому і вже готуються до впровадження чергового проекту. Більш детально про відкриття перероблючих станцій на відкриття майстерні читайте у нашому інтерв`ю.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів