Херсонське управління транспорту готує тендер на нові автобуси

Автор: Аркадій Ліснічук 14 Февр. 2019 15:50

Сьогодні зранку біля будівлі Херсонської міської ради відбулася презентація нового автобусу МАЗ-206. Нагадаємо, що це сучасний, багатомісний автобус, який оснащений місцями для осіб з інвалідністю. Багато хто встиг подумати, що це вже нові автобуси, які будуть курсувати Херсоном.

Натомість, зі слів начальник відділу транспорту Херсонської міської ради В’ячеслава Нікітєнкова, це була лише рекламна акція конкретного виробника.

«Наразі у бюджеті Херсона передбачено велика сума на закупку автобусів для комунального підприємства. Тож за неї хочуть позмагатися багато підприємств виробників автобусів, які й демонструють свою техніку», - заначив Нікітєнков.

На сьогоднішній день на закупку нових автобусів із міського бюджету виділено понад 27 млн грн. Також на чергову сесію Херсонської міської ради буде винесено питання про додаткове фінансування у розмірі близько 10 млн грн. Наразі конкурсний комітет управління транспорту готує технічне завдання для закупки нових міських автобусів. Після того, як проектна документація буде повністю готова управлінням транспорту буде оголошено тендер на придбання нового рухомого складу.

«Окрім ціни ми будемо враховувати й технічні характеристики автобуса. Також планується залучити до складу даної комісії представників громадськості. Для нас наразі у пріоритеті розвиток комунального транспорту, оскільки ми можемо його контролювати й перевізники не зможуть поставити в такі жорсткі рамки, як це було наприкінці минулого року», - додає Нікітєнков.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів