Хто розкрадає херсонську «Чайку»?

Автор: Аркадій Ліснічук 12 Мар. 2019 09:15

Колись у профілакторії «Чайка», що знаходиться за адресою Придніпровський Узвіз, 8 херсонці могли поправити своє здоров’я й пройти оздоровчі процедури. Натомість, зараз будівлю профілакторію розкрадають на металолом, а по будівлі, яка руйнується буквально на очах у місцевих постійно бігають діти. Про це у соціальній мережі повідомляє херсонка Юлія Хвастунова.

«Не так давно помітила чоловіка, який знімав люки на території й складав в машину. Я подзвонила в поліцію, вони виклик прийняли. Через хвилин 10-15 чоловік поїхав, а правоохоронці мені зателефонували десь через годину. Я сказала, що сюди можуть вже не їхати, оскільки чоловік уже зник з місця злочину, а номерів машини я не запам'ятала», - висловлює своє обурення херсонка.

Через декілька тижнів ситуація повторилася, але цього разу Юлії вдалося запам’ятала номера автомобіля. Після чого вона одразу викликала наряд поліції. Натомість, правоохоронці повідомили їй, що це автомобіль охоронця профілакторію «Чайка».

«Не знаю чи буде якось вирішуватися ця проблема, але територію і далі продовжили розбирати. Коли закінчили з люками вже перейшли на трансформаторну будку», - додає жінка.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів