Херсонських студентів запрошують оформити субсидію

Автор: Дарья Мельник 21 Жовтня 2019 18:25

Ось і дочекалися! 24 жовтня у Херсонському державному університеті відбудеться перша зустріч профспілкового комітету зі студентами для оформлення державної допомоги – субсидії.

Відомо, що на момент зустрічі при собі варто мати паспорт, ідентифікаційний код та папку-скорозшивач. Працівники профспілки розкажуть присутнім, що таке субсидія, для чого її оформлювати та механізм отримання грошей. Після інформування студенти отримають бланки заяви та декларацій, де зазначать власні дані, дохід, склад сім'ї та усі інші ключові моменти, які можуть вплинути на надання.

Як вже зазначала голова профспілки Олександра Писларь, субсидія видається тільки мешканцями студентського містечка ХДУ. У 2017 році держава відшкодувала їм 1,4 мільйона гривень витрат на житлово-комунальні послуги.

Варто зазначити, що відмовити можуть тому студентові, який здійснив покупку на суму понад 50 тисяч гривень.

Проте існує декілька пунктів, які саме впливають на розмір субсидії. У першу чергу на розмір державної виплати впливають доходи студента: офіційна заробітна плата, пільги та інше. Також перевіряється задеклароване майно: земельний пай, квартира.

Традиційно студентів чекатимуть у 256 аудиторії о 15:10.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів