Херсонські поети готуються до батлу

Автор: Виталий Яшков 29 Листопада 2018 15:07

Творчі херсонці почнуть святкувати новорічні свята вже 2-го грудня на останній у цьому році "Поетичній шафі". Зустріч відбудеться у smart cafe SHKAF у рамках Таврійського тижня мистецтв/Zабалка-2018.

У недільний вечір зберуться поети, прозаїки, співаки, музиканти та люди, які полюбляють гарні вірші й музику. Всі бажаючі зможуть позмагатися за звання "Поета грудня" або ж взяти участь у літературному батлі. Дарія Кучеренко вже готує свої рядки для виступу у рамках батлу.

"Я – тендітна та майже прозора,

Коли декламую вірші

Та слова лунають у тиші,

Долучаюсь до чогось більшого,

Наче з Богом веду я бесіду,

Стаючи частиною Всесвіту.

Від "Шафи" чекаю натхнення – і від власного виступу, і від виступів інших учасників. Хочу перенести слухачів до іншого простору хоча б на 5 хвилин, тому цього разу готую трохи шаманізму, трохи казковості", - зазначила авторка.

Також у планах колективне написання "безкінечного вірша": з кожного – по рядочку! Будуть творчі виставки: "Підвішених рядків", книжок сучасних поетів та прозаїків і фотовиставка зі знімками, зробленими "шафовцями".

Не обійдеться на заході й без живої музики. На заході виступатимуть гурти "Скіфи", "Нефеншуй", "Happiness street", а також барди. "Мені, як музиканту-неробі, одне задоволення виступати у колі друзів-"шафавців", серед однодумців, божевільних, хворих на поезію людей… Адже надихати один одного, ділитися своєю творчістю - це завжди приємно", - поділився поет та музикант Олекс Рунда.

Захід розпочнеться о 18:00. Вхід – вільний!

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів