Херсонська актриса підкорила Міжнародний театральний фестиваль жіночих монодрам

Автор: Дарья Мельник 08 Октября 2019 15:20

Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр імені Куліша продовжує прославляти нашу область на Всеукраїнському та Міжнародному рівнях. Яскравим прикладом є артистка Олександра Тарнавська, яка днями виступила на Міжнародному театральному фестивалі жіночих монодрам «Марія». До уваги столичних глядачів херсонка представляла моновиставу під назвою «Монолог актриси».

Варто зазначити, що саме ця вистава минулої осені викликала фурор у херсонських поціновувачів театру. Адже картина поєднує у собі шалене кохання, сум, біль та боротьбу за щасливе майбутнє. Також перший показ у Херсоні був благодійний, під час якого зібрали близько 20 тисяч гривень на реабілітацію хворого хлопчика.

«Це тільки початок для нашого театру. Усі ми робимо великий вклад та працю, аби про наше місто, театр дізнавалося більше людей, щоб іноземні туристи не оминали наш заклад і долучалися до перегляду вистав. Після виступу Олександри Тарнавської у Києві мені телефонували друзі, знайомі та колеги зі словами подяки. Усі задоволені бездоганною грою акторів, запрошують на свої фестивалі. Тому впевнено можу сказати, що ми йдемо у правильному напрямку», - прокоментував директор театру Олександр Книга.

Тож Олександра Тарновська приїхала зі столиці до рідного міста з нагородами, подяками та сюрпризами.

Читайте також: Бенефис и красная дорожка: как в Херсоне открывали театральный сезон (видео)

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів