Херсонка знайшла під власним будинком близько 3 тис. використаних шприців

Автор: Аркадій Ліснічук 05 Мар. 2019 19:25

У Херсоні й по сьогоднішній день залишається не врегульованим питання вивезення та утилізації небезпечних відходів. Також не вирішеною залишається й проблема вивезення медичних відходів, які є досить-таки небезпечними для навколишнього середовища.

Так, до редакції сайту «Гривна» звернулася херсонка Катерина Цигорлаш, яка повідомила, що під час прибирання прибудинкової території вона разом з іншими мешканцями будинку помітили на його території близько 3 тис. використаних шприців.

«Під час прибирання ми помітили, що на прибудинковій території біля входу у підвал лежить багато використаних шприців. Далі їх забрала громадська організація «Мангуст», яка й займається проблемами людей, що вживають наркотичні засоби. Наразі на території нашого будинку їх вже не така велика кількість», - говорить Катерина.

Варто зазначити, що із цією проблемою досить-таки часто зіштовхуються й волонтери, які займаються прибиранням міських парків.

«Особи, що вживають наркотики викидають використані шприци й часто ми на суботниках наштовхуємося на такі «сюрпризи». Наприклад, одного разу прибиральниця пляжу наштрикнулася на шприц й вона потім мала великі проблеми зі здоров’ям», - говорить херсонська волонтерка Юлія Тищенко.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів