Херсонка просить небайдужих врятувати від смерті її маму

Автор: Аркадій Ліснічук 14 Февр. 2019 12:11

Нещодавно на сесії Херсонської обласної ради затвердили обласну програму боротьби з онкологічними захворюваннями. Загальний обсяг фінансування даної програми склав близько 507 млн грн. Натомість, не дивлячись на таких великий обсяг фінансування херсонці й надалі продовжують збирати на лікування найрідніших людей всім містом. Так, до редакції сайту «Гривна» звернулася херсонка Віола й повідомила, що найрідніша для неї людина – мама захворіла на тяжку хворобу – рак шийки матки. Хворобу вдалося виявити ще у 2016 році, але останнім часом вона почала активно прогресувати й відіймати життя у жінки.

«Для лікування потрібно 50 тис. доларів. У нашій лікарні мамі дають рік життя, але є остання надія – лікування за кордоном у Туреччині», - говорить дочка Віола.

Не дивлячись на юний вік дівчина знайшла у собі сили допомагати рідній людині. Декілька днів назад вона оголосила про збір коштів на своїй сторінці у соціальній мережі «Інстаграм». За 3 дні збору їй вдалося зібрати 2500 грн, але у порівняні із сумою, яку необхідно зібрати це лише капля в морі.

Тож дівчинка просить всіх небайдужих херсонців допомогти їй у зборі коштів, які допоможуть поставити на ноги її найріднішу людину. Всі кому небайдужа доля цієї родину можуть зателефонувати й запропонувати допомогу за телефонним номером: 0505885372 – сестра жінки Олеся.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів