Херсонців запрошують на "IT DAY 3"

Автор: Виталий Яшков 18 Октября 2018 13:50

27 жовтня з 9:00 до 19:00 у автосалонах «Авто Холдинг Херсон» та «Автоград Херсон» за адресою вул. Адмірала Сенявіна, 41, відбудеться IT DAY 3 – масштабна IT-подія міста! Реєстрація на сайті: http://itday.kagency.ks.ua/#register. До 20.10 можливо придбати квитки за вигідною ціною.

Організатори IT DAY – Катерина Шелдагаєва, Віталій Бєлобров, Анастасія Звягінцева провели ще одну зустріч із представником освіти – начальником відділу Інформаційних технологій Херсонського національного технічного університету (ХНТУ), одного із постійних відвідувачів IT-Brunch – Олександром Мельниченко.

Поговорили про важливість і необхідність IT DAY Херсону. Дана міжнародна конференція дає можливість ІТ-спеціалістам виходити за межі звичних для себе технологій, відволікатись від своєї роботи, спілкуватись з іншими спеціалістами, отримувати нові контакти, обмінюватись досвідом, знаннями, відкривати нові вектори росту, знаходити ті перспективні напрямки для професійного розвитку, щоб зажди бути в тренді.

Олександр Михайлович доклав немало зусиль до створюваного IT-Community Kherson. Бізнес-асоціація «МИ-ХЕРСОНЦІ» спільно з ХНТУ надалі будуть підтримувати ідейних ІТ-спеціалістів, які прагнуть створювати свої стартапи за рахунок залучення інвесторів.

Також торкнулись теми, що ІТ-спеціаліст є високооплачуваним спеціалістом, але до визначеного віку. Уже після 40 років його зарплата падає на ринку праці, і дана конференція дозволить задуматися фахівцям над тим, щоб створити свій власний продукт і попіклуватись про майбутнє.

До цього віку, ІТ-спеціалісти здобувають різні професійні захворювання, через які не мають змоги далі ефективно працювати, також деякі з них не встигають за плином часу та новою інформацією, щоб завжди залишатись затребуваним фахівцем. Тож, щоб залишатись у цій сфері, треба вже починати створювати власні продукти, які будуть завжди у попиті. Тож прийшов час розкрити свій потенціал та реалізувати ідеї.

IT DAY – саме та конференція, де спікери мають змогу поділитися з вами власним досвідом, де зможуть підтримати та розказати в неформальній атмосфері, у форматі Fuckup night, і відповісти на всі питання тих, кого цікавлять питання побудови бізнесу в сфері ІТ, адже на сьогодні, будь-який бізнес постійно використовує ті чи інші інформаційні технології.

Встигніть придбати квитки за вигідною ціною до 20.10. Реєстрація на сайті: http://itday.kagency.ks.ua/#register.

 

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів