Гумористичне шоу столичних мімів змусило херсонців кататится по підлозі

Автор: Дарья Мельник 24 Май 2019 16:10

Вчора, 23 травня, у Херсоні добіг кінця сьомий день ХХІ Міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії». У рамках святкування на сцені театру-кафе Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Куліша відбулася прем'єра пластично-візуального шоу.

Умовно вистава була поділена на дві частини: «Жіночі примхи» та «Світлі душі». Перша частина була віддана жіночому квартету, який окрім звичного виступу підготував для глядачів танцювальні та вокальні сюрпризи, а також акробатичні номери.

Не менш вражаючою видалася друга частина. Актори представили неймовірно ніжний, веселий і романтичний спектакль, в якому кожна мініатюра наповнена глибоким змістом і відтворена артистами без слів. Вони захоплювали херсонців нестандартними рухами, мімікою і жестами. Смішні міми створили на сцені видовище, яке викликало фурор не тільки у завзятих театралів, а й у тих, хто вперше прийшов на виставу.

Варто зазначити, що сьогоднішня вистава не має аналогів у світі й вважається дійсно унікальним дійством.

«Мені раніше доводилося бувати на подібних виставах, але хочу сказати, що такий рівень в Україні, я бачу вперше. Можна аплодувати стоячи, як акторам, так і режисерові, адже втілити це у реальність однозначно складно. Пишаюся, що українські актори демонструють європейський рівень. Віват, театр»,- розповіла журналісту сайту «Гривна» херсонська глядачка Юлія.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів