Громадянам Херсонщини надано понад 121 тисячу адміністративних послуг

Автор: Мирослава КОШКИНА 10 Мар. 2019 13:41

Упродовж лютого фахівці Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області надали громадянам 83 569 адміністративних послуг, 82 175 із яких – безоплатно.

Початок року для фахівців землевпорядної служби видався неймовірно завантаженим через численні звернення, що надходили стосовно видачі витягів із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки – тільки за лютий було надано 73 678 таких адміністративних послуг населенню.

Серед решти безоплатних послуг найбільш популярною лишались видача довідок із державної статистичної звітності про наявність земель і розподіл їх за власниками земель, землекористувачами та угіддями – 2 171, та державна реєстрація земельних ділянок з видачею витягу з Державного земельного кадастру – 1 961.

За отримані платні адмінпослуги протягом лютого до бюджетів надійшло 182,2 тис. гривень. Основна частина цих коштів – за надання кадастровими реєстраторами витягів із Державного земельного кадастру про земельну ділянку – 1300 послуг. Усього від початку року надання платних адміністративних послуг фахівцями Держгеокадастру у Херсонській області принесло до бюджетів понад 394 тис. гривень, повідомляє облуправління Держгеокадастру у Херсонській області.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів