Обзор цен на продукты питания на Центральном рынке Херсона, 22 февраля

Сегодня утром продукты питания продавали по такой цене (за 1 кг):

Мясо свиное – 90-100 грн.
Вырезка свиная – 100-100 грн.
Мясо свиное на кости – 80-90 грн.
«Подчеревок» свиной – 85-100 грн.
Сало – 20-110 грн.
Филе говяжье – 200-250 грн.
Мясо говяжье – 90-140 грн.
Мясо говяжье на кости – 70-85 грн.
Яйца – 22-34 грн./дес.

Творог – 60-90 грн.
Сметана – 40-50 грн./0,5 л
Брынза – 100-120 грн.

Огурцы – 50-65 грн.
Помидоры – 50-75 грн.
Укроп – 10-50 грн./пучок
Петрушка – 10-50 грн./пучок
Лук зеленый – 10-20 грн.
Салат – 10-20 грн./пучок
Перец салатный – 60-90 грн.
Картофель – 6-10 грн.
Капуста – 5-8 грн.
Пекинская капуста – 10-15 грн.
Лук – 7-40 грн.
Свекла – 8-12 грн.
Морковь – 8-13 грн.
Чеснок – 40-65 грн.
Тыква – 10-15 грн.
Брокколи – 120-130 грн.
Шампиньоны – 52-56 грн.

Яблоки – 20-25 грн.
Апельсины – 35-50 грн.
Бананы – 25-45 грн.
Мандарины – 35-50 грн.
Лимон – 45-50 грн.
Хурма – 40-100 грн.
Киви – 60-65 грн.
Гранат – 60-70 грн.
Груши – 30-65 грн.
Виноград – 100-150 грн.

Сколько стоит купить цветы (цены на ЦВЕТЫ за 1 шт.):

Роза – 10-55 грн.
Гвоздика – 10-15 грн.
Хризантема – 25-35 грн./ветка
Гербера – 25-30 грн.
Орхидея – 30-50 грн.
Тюльпан – 20-25 грн.
Гиацинт – 15-30 грн.
Нарцисс – 20-25 грн.
Подснежники – 15-30 грн./букет
Крокусы – 15-30 грн.

Столько это стоило вчера.

Обзор цен на Центральном рынке Херсона в этот же день год назад смотрите здесь.

  • Пов'язані записи

    Оголошено вирок зраднику з Генічеська – чинному директору ліцею

    9 років позбавлення волі та конфіскація майна – таке покарання оголошене Анатолію Семенову, директору ліцею № 4 в Генічеську. Вирок зраднику – заочний. Як зазначено в тексті вироку Херсонського міського…

    Подробиці
    Одеса стає зеленішою: з початку року в місті висаджено тисячі кущів та сотні дерев

    В місті Одеса активно тривають роботи з озеленення, на вулицях висаджують як кущі, так і дерева. Як повідомляє КП «Міськзелентрест», загалом з початку 2025 року в Одесі висаджено близько 1500…

    Подробиці