Зловживання земельними питаннями: у Херсонській ОДА проведуть земельний аудит

Автор: Аркадій Ліснічук 14 Августа 2019 14:05

У Херсонській облдержадміністрації створять робочу групу, яка займеться проведенням комплексного аудиту використання земель державної та комунальної власності на території Херсонщини. Відповідне розпорядження підписав голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв.

Згідно із документом, очолить робочу групу заступник голови облдержадміністрації Дмитро Бутрій. До її складу увійдуть чиновники ОДА, представник СБУ та прокурор. Відомо, що члени робочої групи до 27 серпня мають надати Гусєву попередній звіт про результати своєї роботи, а підсумковий звіт має бути повністю готовий до 12 вересня.

«Наступного тижня буде опубліковано рішення про проведення інвентаризації землі, для того щоб зрозуміти, що на сьогоднішній день є у державній комунальній власності, яким чином і як приймалися рішення про відчуження, передачу землі за останні роки. Тому що я так само отримую багато сигналів, що в цій сфері могли бути зловживання і там необхідно приймати рішення спільно із правоохоронними органами», - розповів в інтерв’ю журналістам нашого видання голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів