Зберіть пазл, аби дізнатися, який фонтан хочуть збудувати у Потьомкінському сквері за 11, 7 млн грн

Автор: Аркадій Ліснічук 06 Ноября 2019 15:00

А ви знали, що у Потьомкінському сквері може з’явитися фонтан у вигляді арки, який ще й буде підсвічуватися вночі. З ініціативою будівництва нового фонтану у Херсоні виступив директор МКП «Херсонводоканал» Михайло Чемерис.

«Знаю, що у Херсоні є безліч проблем, у тому числі й у водопостачанні, на вирішення яких можна спрямувати ці кошти. Але дуже хочеться жити у гарному місті», - говорить Чемерис.

Наша редакція підготувала для вас простий пазл. Якщо його скласти, то можна побачити, який вигляд матиме новий фонтан у Потьомкінському сквері.

До речі, повна вартість будівництва такого фонтану обійдеться в близько 11,7 млн грн. Також й фотознімок, який вигляд він матиме вночі, коли будуть включати підсвічування.

Херсонці досить-таки негативно відреагували на те, що у місті планують збудувати новий фонтан. У більшості випадків вони вважають, що ці кошти краще буде направити на вирішення нагальних проблем міста: водопостачання, ремонту доріг, ЖКГ та інших. Також містяни говорять, що фонтан може тільки зіпсувати загальний вигляд скверу.

«На сьогодні сквер зберіг історичне планування та стиль. Не варто вносити в паркову архітектуру 19-го століття сучасні рішення. Також викликає сумніви розміщення такого типу фонтану поперед пам’ятника, краще вже його розмістити за ним. Якщо вже й думати про щось подібне, то тільки зі зміною ландшафту всієї території», - говорить херсонець Михайло Вустянський.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів