Які заходи можна відвідати в День захисника України

Автор: Виталий Яшков 09 Октября 2018 15:15

14 жовтня Україна святкує День захисника України. З нагоди цього свята у Херсоні в області пройдуть урочисті і яскраві заходи.

Зокрема, в обласному центрі урочистості розпочнуться о 9:00 з шикування військовослужбовців, правоохоронців, прикордонників, рятувальників, представників силових структур на площі Свободи, де їх будуть нагороджувати відзнаками.

Тут же з 9:00 будуть виставлені зразки військової техніки.

О 10:30 біля меморіалу «Слава Героям незалежності України» (на розі вулиці Перекопська та проспекту Ушакова) відбудеться спільний молебень пам'яті.

А з 11:00 на центральній Набережній (проспект Ушакова, 2) усі бажаючі зможуть відвідати мистецькі заходи, присвячені Дню захисника України, що відзначається у день Покрови Пресвятої Богородиці, водночас з Днем українського козацтва.

Крім того, 14 жовтня в усіх музеях Херсонщини вхід буде безкоштовний.

Також у цей день можна буде відвідати виставку оригіналів архівних документів «Козацькому роду – нема переводу», яка буде працювати з 11 жовтня у приміщенні державного архіву області. Відвідувачі зможуть побачити багато фотодокументів із особистих фондів поета, заслуженого діяча мистецтв України Миколи Братана, краєзнавця, почесного громадянина Херсона Євгена Горностаєва, фотохудожника, заслуженого діяча мистецтв України Василя Рилєєва.  

Нагадаємо, у зв'язку зі святами у Херсоні буде обмежено рух транспорту.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів