З метою недопущення харчових отруєнь фахівці Скадовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області провели збір інформації по закладах швидкого вуличного приготування їжі у місті Скадовськ.
Збір інформації щодо дотримання вимог у галузі безпечності харчових продуктів проведено на 7-ми об’єктах. У ході моніторингу виявлені наступні порушення: відсутність супроводжуючих документів на сировину (товарно-транспортні накладні), стікерів на продукції, що знаходиться в холодильнику; недостатня кількість спецодягу персоналу; відсутність контролю за температурою в холодильнику, де зберігається сировина, засобів для гігієни рук (антисептиків).
З усіма суб’єктами господарювання проведена роз’яснювальна робота щодо дотримання вимог в галузі харчового законодавства. За результатами збору інформації буде ініційовано проведення позапланового інспектування 2 суб´єктів господарювання.
Тэги: