Як у Херсоні викликати поліцію онлайн та оцінити її роботу: тест мобільного додатка «My Pol»

Автор: Антон Костюк 14 Октября 2019 19:30

Тепер для того, щоб викликати поліцію не обов’язково телефонувати за номером «102», адже для цього можна встановити телефонний додаток «My Pol». Також за допомогою нього можна оцінити роботу поліцейського, знайти рекомендації стосовно того, як поводитися у різних незвичайних ситуаціях, почитати новини своєї області та ще багато чого іншого. Журналісти інтернет-видання «Гривна» протестували додаток «My Pol», щоб на власному прикладі показати, як він працює.

Працює додаток від поліції на популярних мобільних платформах Android та  IOS. Його можна за хвилину завантажити та встановити у Play Market або App Store. На телефоні він займає доволі небагато місця – близько 27 мегабайтів на Android та 107 мегабайтів на IOS.

Після завантаження необхідно пройти етап реєстрації, який займає не більше 3 хвилин. Так, у необхідних віконцях потрібно вказати наступну інформацію: громадянство, ПІБ, електрону адресу та номер телефона. Далі ви прописуєте пароль й вам на мобільний номер має прийти код-підтвердження реєстрації.

Після того, як ви успішно пройшли етап реєстрації, для вас стають доступні всі можливості, які надає «My Pol». Найпотрібнішу функцію пропонує велика червона кнопка «SOS». Якщо її утримувати протягом декілька секунд, то до диспетчера поліції надійде інформації, що вам потрібна допомога. За місцем вашого перебування буде направлено наряд поліції. Також там же можна вказати правопорушення, яке вчиняють відносно вас.

Для того, щоб оцінити роботу поліцейського, який прибув на виклик, достатньо лише вказати номер його жетону. Оцінювання проводиться у форматі п’ятибальної шкали. Окрім цього, необхідно залишити й коментар відносно того, що вам сподобалось або навпаки у роботі стража правопорядку.

Не знаєте, як вести себе, якщо ви опинилися у відділку поліції, стали свідком правопорушення, у вас перевіряють документи на вулиці або вас звинувачують у порушені правил дорожнього руху? У такому випадку вам на допомогу прийде «My Pol», оскільки він містить посібник стосовно того, як поводити себе у надзвичайних ситуаціях.

Також додаток допоможе знайти найближче відділення поліції та дасть можливість почитати новини поліції. Проте, перша функція для Херсонської області недоступна. Якщо ви спробуєте знайти відділення, то ви просто побачите напис: «Для вашого регіону відділень не знайдено».

Від себе додамо, що телефонний додаток «My Pol» працює стабільно та без значних збоїв. Також із переваг – зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів