Як у Херсоні пройдуть вибори Президента України

Автор: Аркадій Ліснічук 27 Февр. 2019 10:21

31 березня в Україні пройдуть вибори на пост Президента України. Саме в цей день кожен українець може віддати голос за свого кандидата. Також для проведення виборів необхідно забезпечити публічний порядок й привести місто у належний санітарний стан.

Так, згідно з розпорядженням Херсонського міського голови Володимира Миколаєнко, у період проведення виборів у Херсоні буде посилено контроль безпеки зі сторони правоохоронних органів на території виборчих дільниць та місцях масового скупчення людей. Також будівлі у яких будуть проходити вибори мають бути забезпечені електроенергією, водопостачанням та телефонним зв’язком.

У документі зазначено, що 31 березня комунальні служби міста мають привести Херсон до належного санітарного стану й відремонтувати прибудинкові дороги, які ведуть до виборчих дільниць. Буде забезпечено й стабільний рух громадського транспорту у день виборів.

Нагадаємо, що перед початком виборів варто перевірити себе у списку виборців, а особливо ретельно до цього слід підійти молодим виборцям, особам, які нещодавно змінили місце реєстрації та жінкам, які змінили прізвище. Зробити це можна на сайті державного реєстру виборців.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів