Викладачка з Херсонщини потрапила до десятки найкращих вчителів України

Автор: Дарья Мельник 04 Сентября 2019 09:16

В Україні триває конкурсний відбір кращого вчителя у рамках щорічної національної премії «Global Teachers Prize – 2019». Нагадаємо, що до переліку ТОП-50 вдалося потрапити одразу чотирьом викладачам з Херсонщини. Але пройти до десятки та позмагатися у фіналі випала нагода лише одному педагогу з нашої області – Наталі Пашковській.

Жінка викладає географію та економіку у Каховському навчально-виховному комплексі «Гімназія - спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов». Вона неодноразово презентувала свій досвід з тем «Мобільні технології передачі знань», «Інтердисциплінарний підхід у викладанні шкільної географії» і «Навчальна мотивація учнів: навчально-дидактичний аспект» на міських науково-практичних конференціях і семінарах.

Проактивна вчителька підтримує тих колег, які складають зовнішнє незалежне оцінювання, виступає за сертифікацію і все, що спонукає педагога до підвищення рівня своєї професійної майстерності.

Десятка найкращих педагогів збереться у харківському центрі. За чотири дні фіналісти мають презентувати та проявити себе, показати роботу в командах і трохи розважитися. Саме тут члени журі визначать переможця. Його або її ім’я країна дізнається 5 жовтня на урочистій церемонії нагородження переможця в Києві.

Читайте також: Херсонський вчитель історії розповіла, як підкорювала міжнародну премію

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів