Південний фестиваль книги і читання “Книжковий Миколай” - справжня знахідка для тих, хто полюбляє читати, розвиватися та пізнавати нове. Вже четвертий рік поспіль захід проходить у Херсоні та збирає навколо себе велику кількість людей.

Попри те, що “Книжковий Миколай” асоціюється у багатьох з дитячим святом, розваг для дорослих теж вистачатиме. Цьогоріч на фестивалі будуть представлені доробки понад 50 українських видавництв на будь-який жанр, колір та смак.

Тільки уявіть собі, ви зможете не лише переглянути та придбати книгу, яка сподобалася, а й поспілкуватися з її творцем. Так, на території торгово-розважального центру “Fabrika” зберуться одразу близько 60 письменників зі всієї України. Усі вони відкриті до спілкування, готові поділитися цікавими історіями та відповісти на питання.

Майстер-класи та презентації

Щоразу організатори фестивалю намагаються зробити захід ще краще, цікавіше та яскравіше. І цей рік - не є виключенням.

За словами співорганізатора фестивалю Євгенії Вірлич, значну частину заходу займатимуть саме цікаві майстер-класи і презентації для дітей та дорослих. Гості фестивалю дізнаються, як спілкуватись із дітьми-підлітками, аспекти психології виховання дітей, а також навчаться готувати смачні каву і чай у найкращих майстрів та майстринь своєї справи. Для дітей готуються цікаві заходи від майстрів народного мистецтва.

Презентації книжок і творчості письменників будуть здійснюватись протягом усіх трьох днів фестивалю в різних закладах міста: бібліотеках, коледжах, кав’ярнях. Слідкуйте за анонсами в соціальних мережах, адже Книжковий Миколай дуже сучасний — він веде сторінку у мережі Фейсбук, де і публікує анонси заходів.

Також вже днями анонси надійдуть до бібліотек міста і обов’язково будуть розташовані на локаціях ТРЦ «Фабрика».

“Книжковий Миколай” закликає херсонців до благодійності

Завітавши на “Книжковий Миколай” херсонці зможуть не лише отримати корисну інформацію, приємні знайомства, а й стати учасником благодійником.

“У ході заходу ми запропонуємо людям стати учасниками благодійної акції “Збери бібліотечку”. Все дуже просто: потрібно купити книжку, яка тобі до вподоби та віддати організаторам. По завершенню фестивалю книжки відправлятимуться до бібліотек сільської та районної місцевости. І там вже діти зможуть користуватися потрібною літературою”,- прокоментувала Євгенія Вірлич.

Нічого не плануйте собі на вихідні, а приходьте всією родиною до торгово-розважального центру «Fabrika» (вул.Залаегерсег, 18), де цьогоріч проводитиметься триденний фестиваль (13-15 грудня).

Тэги:

Благотворительность
Мероприятия
Херсон
Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів