Відомий співак дав концерт у Каланчаку

Автор: Виталий Яшков 27 Октября 2018 14:28

Невеликі містечка Херсонщини зазвичай влаштовують для своїх жителів культурний відпочинок своїми силами - імениті гості туди приїжджають дуже рідко. Та мешканців райцентру Каланчак цього тижня «балують» гастролями.

У неділю, 28 жовтня, для маленьких глядачів селища виступить виступить Херсонський академічний обласний театр ляльок. А 25 жовтня з концертом у райцентрі побував народний артист України, популярний співак, гітарист і капітан футбольної команди зірок української естради Віктор Павлік. Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомила співробітниця райдержадміністрації Дар’я Макортет.

«Він тішив присутніх своїми знаними композиціями, а також постійно бажав усім здоров’я, божої ласки та мирного неба. Давно такого не бачила, зал був заповнений більше ніж на половину. Жителі нашої громади тепло прийняли артиста, та гучними оплесками привітали його та його творчість», - написала чиновниця та додала знімки з концерту (див. фото).

Треба сказати, що Віктор Павлік вже побував з гастролями і в інших райцентрах Херсонщини. Зокрема, його співом насолодилися мешканці Білозерки, Генічеського району та інших населених пунктів. «Ми любимо давати концерти у невеликих містечках, там набагато простіше ніж у великих, де глядачі більш розпещені зірками», - сказала в одному з інтерв'ю директор гастрольної діяльності Павліка Катерина Реп'яхова.

Проте не лише через народну любов 52-річний співак активно гастролює містами і містечками. Його родину спіткало горе - у молодшого сина, 19-річного Павла, виявили саркому, рак хребців. На лікування потрібні великі кошти. З проханням про допомогу до всіх небайдужих Віктор Павлік звернувся на своїй сторінці у соцмережі.

 

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів