Українська поетеса презентує книгу поезій у рідному Херсоні

Автор: Дарья Мельник 20 Октября 2019 15:30

Осінь – найсприятливіша пора року для читання, теплого чаю та затишних вечорів. Саме в осені відбувається значна кількість літературних вечорів, де творчі особистості можуть зібратися за одним столом поділитися враженнями, розповісти про власну творчість, а також презентувати добірки.

Так, 9 листопада у Херсоні відбудеться чергова літературна зустріч. До рідного міста приїздить поетеса Юлія Бережко-Камінська. Під час зустрічі жінка презентує книгу поезій «Невідворотнє».

На зустрічі херсонці матимуть змогу не тільки почути творчість Юлії, а й поспілкуватися з нею, дізнатися про всі підводні камені творчих особистостей. У співавторстві з композитором Ігорем Покладом написаний «Гімн Ворзеля» та «Ворзельський вальс», а також понад 30 текстів покладено на музику різними авторами.

Окрім творчості, вона працює у сфері журналістики та наразі обіймає посаду головного редактора газети «Ірпінський вісник».
Відомо, що зустріч із землячкою відбудеться в рамках проекту «Самоцвіти України». Зустріч планують провести у Херсонській обласній бібліотеці ім. Гончара о 12:00.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів