У Херсонській ОДА пройде черговий аудит

Автор: Аркадій Ліснічук 25 Августа 2019 13:52

У Херсонській обласній державній адміністрації було оголошено про початок проведення внутрішнього аудиту відповідності. Він проводиться для того, щоб з'ясувати, чи відповідає діяльність установ нормативним актам та чинному Законодавству України. Відповідне розпорядження було підписано головою Херсонської ОДА Юрієм Гусєвим.

Згідно із документом, перевірка торкнеться департаменту будівництва облдержадміністрації. Аудит буде проводитися у сфері публічних закупівель, які здійснювалися вищевказаним департаментом у період із 1 січня 2017 року по 27 серпня 2019 року. Аудиторська група має зайнятися аналізом переможців торгів та здійснювати контроль за укладеними договорами.

Нагадаємо, раніше сайт «Гривна» повідомляв, що у Херсонській ОДА проходив аудиторський звіт використання бюджетних коштів за період з 1 січня 2018 року по 1 липня 2019 року. Тоді аудиторам вдалося виявити порушень майже на 845 млн грн.

Варто зазначити, що наразі в ОДА паралельно проходить ще один аудит - комплексний аудит використання земель державної та комунальної власності на території Херсонщини.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів