У Херсонській області виявлено ще одну незаконну АЗС

Автор: Иван Подлесный 29 Сентября 2019 17:20

Слідчим відділом Олешківського ВП Новокаховського ВП ГУНП в Херсонській області під процесуальним керівництвом прокурорів Олешківського відділу Новокаховської місцевої прокуратури в рамках розслідування кримінального провадження за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою за ст. 272 КК України проведено обшук на території АЗС у с. Раденськ Олешківського району, яка функціонувала без відповідних дозвільних документів. Про це повідомляє облпрокуратура.

У ході обшуку виявлено та вилучено обладнання та грошові кошти, які свідчить про факт зайняття роботами підвищеної небезпеки та використання устаткування підвищеної небезпеки з метою продажу місцевим жителям дизельного палива, бензину та газу.
Роботу нелегальної АЗС припинено шляхом демонтажу відповідного обладнання, а ємкості з пальним опечатано у якості речових доказів відповідно до вимог Кримінального процесуального Кодексу України.

Обшук проведено за участю та сприяння службових осіб органів ДФС, МНС, Держпраці, а також інших спеціалістів. Наразі триває досудове розслідування, зазначили правоохоронці.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів