У Херсонській області посилять контроль за вирубкою та перевезенням деревини

Автор: Аркадій Ліснічук 08 Августа 2019 08:15

Днями на вулиці Добровольців у Комишанах близько 10-ї ранку патрульні помітили вантажний автомобіль ЗІЛ. У його кузові інспектори побачили стовбури дерев, тож вирішили зупинити транспортний засіб. За словами водія, він перевозив дрова. Однак жодних документів на деревину 64-річний громадянин не мав. Для з’ясування всіх обставин події охоронці порядку викликали на місце слідчо-оперативну групу Корабельного відділення поліції.

Загалом же херсонські патрульні посилили контроль перевезення та порубки деревини. Інспектори, які несуть службу на стаціонарних постах, особливу увагу приділяють вантажним транспортним засобам, які можуть перевозити ліс – їх зупиняють і ретельно перевіряють. У випадках виявлення порушень законодавства негайно повідомляють слідчих. Також спільно з колегами з відділень поліції Херсона та області патрульні контролюватимуть можливі об’їзні шляхи та місця вирубки.

Такі заходи мають за мету боротьбу з фактами злочинної діяльності лісових браконьєрів та катастрофічного погіршення екологічної ситуації, пов’язаної зі знищенням лісових масивів області.

Поліцейські просять у громадян, якщо вони стали свідками незаконної вирубки, перевезення або підпалу лісосмуг та лісів слід неодмінно звертайтесь на лінію «102».

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів