У Херсоні водії не бачать знак «Пішохідний перехід» на ділянці дороги із жвавим рухом

Автор: Аркадій Ліснічук 28 Августа 2019 13:55

Згідно із правилами дорожнього руху, дорожні знаки повинні розміщуватися таким чином, щоб їх було добре видно водіям та пішоходам. Вони не мають бути закриті повністю або частково  будь-якими перешкодами, оскільки це може призвести до аварійної ситуації на дорозі.

Проте, грубі порушення ПДР у Херсоні не в новину. Так, на проспекті Святих Кирила та Мефодія зовсім не видно дорожній знак «Пішохідний перехід». Його там повністю закрило гілля від дерев. Про це у соціальній мережі повідомила херсонка Віра Снігур.

«Бачите знак «Пішохідний перехід»? Ні? А він є? Скоро 1 вересня. По обидві сторони проспекту знаходиться три школи», - говорить херсонка.

Також за словами місцевих, зовсім поруч із даною ділянкою дороги знаходиться три школи, дитячий садок, ігрові майданчики та церква. Тому досить-таки часто на даному пішохідному переході з’являються діти дошкільного та шкільного віку. Через те, що знак зовсім не видно, водій може просто не пропустити школяра, який вирішив перейти дорогу у дозволеному на те місці.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів