У Херсоні відновили водопостачання до гуртожитку

Автор: Аркадій Ліснічук 22 Февр. 2019 15:46

На сьогоднішньому засіданні сесії Херсонської міської ради депутати підняли питання водопостачання до гуртожитку, який знаходиться за адресою Острівське шосе, 1.

Річ у тім, що у мешканців гуртожитку із 14 квітня відсутнє водопостачання. Через це на побутові потреби технічну воду до будівлі підвозили за допомогою пожежного автомобіля, а люди, які там мешкають були вимушені закупати питну воду у магазинах.

Варто зазначити, що водопостачанням води до гуртожитку займається не МКП «Херсонводоканал», а суднобудівний завод, оскільки комунальне підприємство не має водопровідних труб, які підключені до даної будівлі. Гуртожиток залишився ж без водопостачання через те, що у суднобудівного заводу закінчився ліміт на воду.

«Оскільки у суднобудівного заводу немає можливості подавати воду ми дали завдання управлінню капітального будівництва терміново під’єднати водопостачання до гуртожитків», - говорить голова Херсонської міської ради Володимир Миколаєнко.

Водопостачання до гуртожитків наразі вже відновлено. Про це щойно повідомив перший заступник міського голови Ігор Козаков.

Також Миколаєнко доручив розібратися із цією проблемою й під’єднати гуртожиток до системи водопостачання комунального підприємства «Херсонводоканал».

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів