У Херсоні продовжують обладнувати школи для потреб «Нової української школи»

Автор: Аркадій Ліснічук 23 Июля 2019 10:55

Реформування системи освіти продовжує давати плоди на території Херсонської області. Одне із головних нововведень, яке пропонує реформа «Нова українська школа», всі освітні заклади мають бути обладнані сучасними навчальними матеріалами, технікою та новими підручниками. Це робиться для того, щоб діти мали змогу навчатися не лише нудній теорії, а й в й отримувати практичні вміння та навички, які можуть знадобитися у подальшому житті.

У Херсоні продовжують обладнувати навчальні заклади, щоб ті відповідали потребам «НУШ». Так, управління освіти Херсонської міської ради планує придбати для міських шкіл комплекти конструкторів, набори для конструювання та дитячі ігрові інструменти. Загалом очікувана вартість придбання склала близько 565 тис. грн. Про це повідомляється на сайті державних закупівель «Prozorro».

У тендерній документації йдеться, що всього буде придбано 307 комплектів, які потім будуть відправлені у херсонські. Компанія, яка отримає перемогу у тендері, має доставити товар до 31 жовтня цього року.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів