У Херсоні прийняли новий статут комунального підприємства «ХКТС»

Автор: Антон Костюк 02 Ноября 2018 18:52

Сьогодні на пленарному засіданні сесії Херсонської міської ради було винесено питання про зміни в статуті МКП «ХКТС». Зміни передбачали, що до назви комунального підприємства додадуть словосполучення «Херсонської міської ради». Перше голосування депутати «провалили», але вимушені були повернутися до цього питання через заяву міського голови Володимира Миколаєнко.

«У мене запитання: ми хочемо вбити ще одне комунальне підприємство? Ви розумієте, що вони не можуть провести перерахунки податків. Де начальник управління міського транспорту? Де Віркун?» - заявив у підвищеному тоні Миколаєнко.

Зі слів начальника управління міського транспорту Марини Віркун, зміни у назві потрібні, аби МКП «ХКТС» змогло відноситися до Херсонської міської ради. Наразі, існує проблема, що казначейство та банки не приймають платежі комунального підприємства.

Міських депутатів обурив той факт, що представники «ХКТС» не з‘являлися на постійних депутатських комісіях, аби повністю розкрити дане питання. Рішення все-таки було прийнято під час другого голосування, але з поправкою, що автостоянки «ХКТС» будуть розташовані на території підприємства.

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів