У Херсоні підприємства заборгували своїм працівникам 17,6 млн грн

Автор: Аркадій Ліснічук 22 Октября 2019 13:12

Станом на 1 жовтня заборгованість із виплат заробітної платні на підприємства Херсона становить близько 17,6 млн грн. Загалом до переліку неплатників зарплати потрапило 11 підприємств, які знаходяться у Херсоні, а 4 із них безпосередньо підпорядковуються Херсонській міськраді. Для порівняння додамо, що станом на вересень ця сума становила 14,4 млн грн, що на 3,2 млн менше. Про це йдеться на офіційному сайті Херсонської міськради.

Найбільша заборгованість спостерігається на двох підприємствах: ПАТ «Херсонська теплоелектроцентраль» та МКП «Херсонтеплоенерго». Перший має виплат своїм працівникам на загальну суму понад 14,1 млн грн. В другому випадку сума значно менша – 1,4 млн грн. Також до списку боржників потрапив й «Херсонкомунтранссервсіс», який винен своїм працівникам майже 200 тис. грн.

Також до цього переліку потрапило й два підприємства-банкрути: КП «Таврійський» та «Дніпровський-ХБК». В загальній складності вони мають виплатити своїм робітникам 89 тис. грн.

В управлінні соцполітики додали, що керівники підприємств-боржників мають з’явитися на засідання комісії з питань погашення заборгованості із грошового забезпечення. З початку року вже було проведено 29 таких засідань.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів