У Херсоні організовують благодійний фестиваль на підтримку чотирилапих друзів

Автор: Дарья Мельник 29 Августа 2019 10:50

Тема тварин – одна з найактуальніших сьогодні. Нагадаємо, що херсонці неодноразово виступали проти знущання чотирилапих друзів та зверталися до представників влади створити їм належні умови у притулках.

Так, черговий благодійний фестиваль на підтримку тварин організовують у Херсоні 8 вересня. Під час проведення «Friendly fest» буде представлено міні-виставку фотосвітлин з пухнастими друзями, які не залишать вас байдужими. Окрім цього, на заході працюватиме благодійний ярмарок, фуд-корт, аукціон та лекторіум. Отримані гроші спрямуємо на лікування та утримання собак і котів, які перебувають у притулку.

Не обійдеться і без екологічної локації. На території «Urban CAD» зберуться не лише бажаючі підтримати тварин, які наразі мешкають у притулку, а й усі учасники екологічного челенджу #серцедляхерсонця.

Як раніше повідомляв сайт "Гривна", що протягом декількох тижнів містяни повинні були принести кришечки з пет-пляшок до торгово-розважального центру «Фабрика», на території якого встановлено спеціальний контейнер. Далі розмістити власну світлину біля контейнера у соціальній мережі та поставити хештег. Кожен, хто виконав прості умови, під час фестивалю отримає приємний сюрприз.

Що стосується вхідного білета, то його ви зможете отримати принісши на захід каші або іншу їстівну суміш для котів та песиків. Початок фестивалю о 16:00.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів