У Херсон приїхала тимчасова слідча комісія Верховної Ради

Автор: Виталий Яшков 29 Листопада 2018 15:43

Сьогодні у Херсонській обласній державній адміністрації відбудеться засідання Тимчасової слідчої комісії ВРУ. Головною темою для обговорень стане напад на чиновницю Херсонської міської ради та радницю міського голови Катерину Гандзюк. Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Крім цього проаналізують кримінальні справи, стосовно нападу на українських активістів за поточний рік. До обговорень долучиться голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв, голова обласної ради Владислав Мангер, секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко, керівництво прокуратури області та Головного управління національної поліції. Засідання проходитиме в ХОДА (зал, I поверх) і розпочнеться о 17:00.

Як раніше повідомляла "Гривна", 31 липня Гандзюк облили кислотою біля під'їзду будинку, коли та сідала в машину. Поліція затримала першого підозрюваного Миколи Новікова, однак у того було алібі. Пізніше були затримані п'ятеро учасників АТО. Четверо з них вже дали свідчення. Слідство у справі Гандзюк триває.

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів