Фірма депутата Херсонської облради приступила до зведення нового фонтану

Автор: Дарья Мельник 18 Августа 2019 12:05

У Голій Пристані продовжують активно працювати над зовнішнім виглядом міста. Так, вже близько року ведуться роботи з благоустрою на території центрального міського скверу за адресою: вулиця 1 Травня.

Як зазначив місцевий мешканець Віктор Шаманський, наразі підрядна фірма готує територію до зведення нового фонтану (площею до 40 кв.м).

За даними сайту публічних закупівель «Prozorro», на побудову нового об'єкта благоустрою витратять понад 985 тисяч гривень. Переможцем тендеру виступає фізична особа-підприємець Роман Рибалко. Згідно з тендерною документацією, фонтан має бути зведений до кінця поточного року.

Раніше вже було проведено два тендери на виконання роботи у центральному сквері. Якщо не враховувати побудову фонтана, то на реконструкцію вже витратили понад 4,2 мільйона гривень.

Переможцем минулих тендерів виступає ПАТ «Пересувна механізована колона №132», яке належить родині депутата Херсонської обласної ради Сергія Рибалка. Обранець вказаний кінцевим бенефіціаром і володіє 29,5% акцій фірми. Ще 31% у Романа Рибалко.

Як раніше повідомляв сайт «Гривна», новий фонтан також з`явиться на центральній площі у місті Скадовськ.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів