У Генічеську оголосили конкурс на виготовлення фірмового торту міста

Автор: Дарья Мельник 18 Августа 2019 10:02

Міста області підхопили ідею херсонців про створення власного солодкого бренду. Так, наразі дане питання вирішується у курортному містечку Генічеськ.

За словами керуючої справами виконкому у Генічеській міській раді Ольги Осташевської, питання про створення солодкого бренду обговорювали неодноразово, а втілити вирішили саме до ювілею міста.

Так, конкурс проводиться на добровільних засадах і є відкритим для всіх мешканців та гостей міста, а також закладів ресторанного господарства.

Конкурс проводитиметься місяць, який умовно буде поділений на два етапи:

Перший етап – це безпосередньо прийом анкет від бажаючих. У поданій до міськради заяві бажаючі повинні вказати власні дані та рецептуру, за якою готуватимуть майбутній символ міста «Генічеський торт». Реєстрація заяв відкрита з 19 серпня по 20 вересня.

Другий етап – дегустація. Учасники конкурсу повинні надати один торт для оцінювання журі. Цей етап публічний і святковий, адже відбудеться у День міста. А вже ввечері ведучі концерту назвуть ім`я людини, яка власне стала переможцем, а її торт символом курортного міста.

Переможця буде відзначено почесною грамотою та подарунком.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів